Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola
Avoinna ma-pe klo 8-14.00
Lounas tarjolla klo 9.30-13.30
Aamupuuro:
Ma: Neljän viljan puuro
Ti: Kaurapuuro
Ke: Ruispuuro
To: Neljän viljan puuro
Pe: Kaurapuuro
LOUNAS
For the menu in english - please scroll down
vko 14
Maanantai 31.3.
Ranskalainen sipulikeitto misolla (g,l, sis. soija, kasvis)
Sienipihvit ja piparjuuri-vuohenjuusto -creme fraiche (g,l)
Lihamureke pippurikermakastikkeessa (g,l)
Tilli-juuresperunaa (g,m,v) / Yrttiriisiä (g,m,v) / Persiljaperunaa (g,m,v)
Tiistai 1.4.
Unkarilainen paprika-kukkakaalikeitto (g,l)
Herne-punajuuripihvit ja Adjika-relishi (g,m,v)
Hitaasti kypsyettyä piparjuuri -porsaan kassleria (g,m)
Keitetyt perunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v)
Keskiviikko 2.4.
Kermainen italialainen kurpitsa-perunakeitto (g,l)
Gnocchi alla Sorrentina
Kanaa Piccata (g,l)
Oliiviöljyperunat (g,m,v)/ Pastaa valkosipulivoissa (l)
Torstai 3.4.
Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)
Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)
Juurespihvit ja karpalo-chutney (g,m,v)
Makaronilaatikkoa (naudanliha) (l)
Keitetyt perunat (g,m,v) / Riisiä (g,m,v) / Perunamuusi (g,l)
Perjantai 4.4.
Paahdettu munakoisokeitto (g,m,v)
Rapeaa appelsiinitofua ja parsakaalia (g,m,v, sis. soija)
Paneroitu porsaanleike (m) ja mango-sambal (m)
Maustetut perunat (g,m,v) / Kurkumariisiä (g,m,v)
Lihan alkuperä: Eu (+ Lammas Uusi-Seelanti)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeuden muutoksiin
We reserve the right to make changes
Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.
Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta
Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.
Menu in english:
Lunch week 14
Monday 31.3.
French onion soup with miso (g,l, contains soy, vegetarian)
Mushroom patties with horseradish-goat cheese creme fraiche (g,l)
Meatloaf with pepper cream sauce (g,l)
Dill-root vegetable potatoes (g,m,v) / Herb rice (g,m,v) / Parsley potatoes (g,m,v)
Tuesday 1.4.
Hungarian paprika-cauliflower soup (g,l)
Pea and beetroot patties with Adjika relish (g,m,v)
Tabaka chicken (g,l)
Slow-cooked horseradish pork kassler (g,m)
Kettle potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v)
Wednesday 2.4.
Creamy Italian pumpkin-potato soup (g,l)
Gnocchi alla Sorrentina (-)
Chicken Piccata (g,l)
Olive oil potatoes (g,m,v) / Pasta with garlic butter (l)
Thursday 3.4.
Pea soup (g,m) and vegetarian pea soup (g,m,v)
Pancakes with jam and whipped cream (l)
Root vegetable patties with cranberry chutney (g,m,v)
Macaroni casserole (beef) (l)
Kettle potatoes (g,m,v) / Rice (g,m,v) / Mashed potatoes (g,l)
Friday 4.4.
Roasted eggplant soup (g,m,v)
Crispy orange tofu and broccoli (g,m,v, contains soy)
Breaded Pork schnitzel (m) with mango Sambal (m)
Seasoned potatoes (g,m,v) / Turmeric rice (g,m,v)
Country of origin of the meat used in our products: Eu &Lamb New Zealand)
G = gluteeniton / gluten free L = laktoositon / lactose free
M = maidoton / dairy free VL = vähälaktoosinen / low lactose
V= vegaaninen /vegan
Pidätämme oikeuden muutoksiin
We reserve the right to make changes