Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola

Avoinna ma-pe klo 8-14.00  
Lounas tarjolla klo 9.30-13.30

 

Aamupuuro:

Ma: Neljän viljan puuro

Ti: Kaurapuuro

Ke: Ruispuuro

To: Neljän viljan puuro

Pe: Kaurapuuro

 

LOUNAS

 

vko 47

 

Maanantai 18.11.

Punainen linssi-kookoskeitto (g,m,v, sis. soija)

Kukkakaali-fritterit ja tuoreherne-chili -vinegrette (g,m,v)

Lammaspyörykät paahdetussa valkosipuli-jugurttikastikkeessa (l, sis. seesami)

Riisiä (g,m,v) / Maustetut perunat (g,m,v)

 

Tiistai 19.11.

Kalkkuna Gumbo (l)

Cajun tofua ja kasviksia (g,m,v, sis. soija)

Kirsikka-bbq -kanaa (g,m) 

Kreolilaista riisiä (g,m,v) / Montrealin perunaa (g,m,v, sis. sinappi)

 

Keskiviikko 20.11.

Kana-kasvis- pastakeitto (l)

Vuohenjuustotäytteiset punajuuripihvit sitruuna-timjamikastikkeella (g,l)

Pippurikastikkeella täytetyt pannupihvit (l)

Valkosipuliperunat (g,l) /Riisiä (g,m,v)

 

Torstai 21.11.

Hernekeitto (g,m) ja kasvishernekeitto (g,m,v)

Pannukakkua hillolla ja kermavaahdolla (l)

Sienipihvit ja kolmen sipulin slaw (g,m)

Rapea seitifile ja punasipuli-tar-tar –kastiketta (g,m)

Voiperunaa (g,l) /Tilliriisiä (g,m,v)

 

Perjantai 22.11.

Tomaatti-basilikakeitto (g,m,v)

Pinaatti-Ricotta cannelonit rucola-kermakastikeessa (-)

Paneroitu porsaanleike  ja tulinen pippuri-relissi (m)

Paprikaperunaa (g,m,v) / Ruohosipuliriisiä (g,m,v)

 
 
 

G = gluteeniton  / gluten free                                             L =  laktoositon  / lactose free
M = maidoton / dairy free                                                  VL = vähälaktoosinen / low lactose    

V= vegaaninen  /vegan


 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

We reserve the right to make changes 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

 

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta

 

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää ja haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan. 

 

 

 

Lunch week 47

 

Monday 18.11. 

Red lentil coconut soup (g,m,v, incl. soy) 

Cauliflower fritters with green pea chili vinaigrette (g,m,v) 

Lamb balls in roasted garlic  yoghurt sauce (l, incl. sesame)  

Rice (g,m,v) / Seasoned potatoes (g,m,v)   

 

Tuesday 19.11. 

Turkey Gumbo (l) 

Cajun tofu with mixed vegetables (g,m,v, incl. soy) 

Cherry bbq chicken (g,m)

Creole rice (g,m,v, incl celery) / Montreal spice potatoes (g,m,v) 

 

Wednesday 20.11.  

Chicken vegetable pasta soup (l) 

Goat cheese filled beetroot patties with lemon thyme sauce (g,l)  

Beef patties stuffed with pepper sauce (l)

Garlic potatoes (g,l) /Rice (g,m,v) 

 

Thursday 21.11. 

Pea soup (g,m) and vegetable pea soup (g,m,v) 

Pancake  with jam and whipped cream (l)  

Mushroom patties with three onion slaw (g,m) 

Crispy pollock and red onion tar-tar sauce (g,m) 

Buttered potato (g,l)/ Dill rice (g,m,v) 

 

Friday 22.11. 

Tomato basil soup (g,m,v) 

Spinach Ricotta canneloni in arugula cream sauce (-)  

Pork schnitzel with fiery pepper relish (m)

Paprika potatoes (g,m,v) / Chives rice (g,m,v) 


 

Country of origin of the meat used in our products: Eu

 

  

 

G = gluteeniton  / gluten free                                             L =  laktoositon  / lactose free
M = maidoton / dairy free                                                  VL = vähälaktoosinen / low lactose    

V= vegaaninen  /vegan

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

We reserve the right to make changes