Pohjolan Liikenne -henkilöstöravintola
Avoinna ma-pe klo 8-15.00  
Lounas tarjolla klo 9.30-14.00

Lounas vko 19

For the menu in English – please scroll down.

 

Maanantai 6.5.

Kermainen tomaatti-feta keitto (g)

Kasvis-kikhernepyörykät (g,m,v) ja chimichurria (g,m,v)

Lihapullat sinappi-kermakastikkeessa (l)

Varhaisperunaa (g,m,v) / yrttiriisiä (g,m,v)

 

Tiistai 7.5.

Bataatti-kookoskeitto (g,m,v, sis. kookospähkinä)

Korealaista rapeaksi paistettua tofua makean ja tulisen kastikkeen kera (m, sis. soija)

Appelsiini-seesami-kanaa (g,m,sis. seesami/soija) (E.U)

Mausteista perunaa (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

Keskiviikko 8.5.

Toscanalainen kasviskeitto (g,vl)

Melanzane alla parmigiana eli munakoiso-tomaattivuoka (g)

Basilika-pistou –kuorrutettua uunilohta (g,m),

Valkosipuli-oliiviöljyperunat (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

Torstai 9.5.

Helatorstai

 

Perjantai 10.5.

Parsakaali keitto (g,l)

Floridalaiset kasvispihvit (l, sis. papu), sitrus-kermaviili (g,l)

Paneroitu porsaanleike (m), Voodoo-chili –majoneesi (g,m)

Lankkuperunat (g,m,v) / riisiä (g,m,v)

 

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin

 

G = gluteeniton 
L = laktoositon 
VL = vähälaktoosinen 
M = maidoton

V = vegaaninen 

 

Aamupuuro:

Ma: Neljän viljan puuro

Ti: Kaurapuuro

Ke: Ruispuuro

To: Neljän viljan puuro

Pe: Kaurapuuro

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin! 

 

Maksutapoina käyvät käteinen, yleisimmät maksukortit (mm. pankkikortti, Visa, Visa Electron, Mastercard) lisäksi lounassetelit ja Edenred, Smartum-kortti , Smartum-app sekä ePassi.

Pyrimme parhaamme mukaan palvelemaan kaikkia.Jos mieleesi tulee jotain muuta, miten voisimme auttaa teitä, otamme mielellämme vinkkejä vastaan.

Valmistamme tarjoilut aina itse laadukkaista raaka-aineista. Kunnioitamme puhtaita makuja ja hyödynnämme satokausien valikoimia – unohtamatta makuja maailmalta.

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää. Siksi haluamme jatkuvasti kehittää palveluitamme yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Ole hyvä, ja kerro meille mielipiteesi.


Week 19

 

Monday 6.5.

Creamy tomato-feta soup (g)

Vegetable and chickpea balls (g,m,v) and chimichurri (g,m,v)

Meatballs in mustard-cream sauce (l)

Early potatoes (g,m,v) / herbal rice (g,m,v)

 

Tuesday 7.5.

Sweet potato and coconut soup (g,m,v, incl. coconut)

Korean crispy fried tofu with sweet and hot sauce (m, incl. soy)

Orange sesame-chicken (g,m, incl. sesame/soy) (E.U)

Spicy potato (g,m,v) / rice (g,m,v)

 

Wednesday 8.5.

Tuscan vegetable soup (g,vl)

Melanzane alla parmigiana, i.e. eggplant and tomato casserole (g)

Basil pistou glazed baked salmon (g,m),

Garlic olive oil potatoes (g,m,v) / rice (g,m,v)

 

Thursday 9.5.

Ascension Day

 

Friday 10.5.

Broccoli soup (g,l)

Florida vegetable steaks (l, incl. bean), citrus-cream vinaigrette (g,l)

Pork schnitzel  (m), Voodoo chili mayonnaise (g,m)

Fat fries (g,m,v) / rice (g,m,v)


 

L =  lactose free
 VL = low lactose
M =. dairy free
V =. vegan

 

We reserve the right to make changes